Aanbod

Coachsessies met ezels of pony's

Heeft uw kind moeite met het aangeven van grenzen, faalangst, overprikkeling, autisme, adhd of aanverwante stoornissen. Dan kunnen onze pony's of ezels uw kind misschien wel helpen om weer in zijn of haar eigen kracht te komen. Door leuke opdrachtjes en spelletjes te doen is het kind niet bezig met leren of oefenen maar oefent dan op een leuke manier om zich beter te uiten. Contact met dieren maakt kinderen vaak opener en geven een gevoel van veiligheid. Je kunt tenslotte alles tegen een pony vertellen en dat kan soms erg fijn zijn als je het lastig vind om tegen een volwassenen te vertellen hoe je je voelt. 

 

Wilt u kijken of dit mogelijk bij uw kind past neem dan contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking te plannen. 

 

Stokpaardjes programma in schoolvakanties

Tijdens een aantal weken in de schoolvakanties kan uw zoon of dochter deel nemen aan het stokpaardjes programma. De meeste kinderen noemen het ook wel ponykamp. Dit is een 5 daags programma. De kinderen komen dan elke dag van 10.00uur tot 15.00uur. Op deze dagen leren de kinderen door verschillende activiteiten meer over de pony's en ezels. Zo gaan we bijvoorbeeld de pony's pimpen, speurtocht doen, pony's en ezels voeren, spelletjes met en zonder pony en op de laatste dag van de week mogen de kinderen aan ouders, opa's en oma's, ooms en tantes laten zien wat ze kunnen tijdens de voorstelling. Na de voorstelling krijgen alle kinderen een diploma een een gevulde goodiebag. Hierna sluiten we de week gezellig af met drinken en wat lekkers. 

 

Kinderfeestjes

Wil jij een kinderfeestje dat anders is als andere feestjes? Kom dan je feestje bij ons vieren. Hoe ziet een kinderfeestje er uit bij ons?

zodra de kinderen komen krijgen ze ranja, daarna kunnen door de jarige de cadeautjes uitgepakt worden, ook namens ons krijgt de jarige een klein cadeautje. Daarna staan de pony's te trappelen om spelletjes te doen en om gepimpt te worden. Van al die spelletjes en pimpen krijg je natuurlijk honger. Dan staan de frietjes klaar met een frikandel ,kroket of knakworst, daarna is dan het feestje alweer ten einde. Een feestje duurt +/- 3 uur. 

 

Heb je zelf nog andere wensen of ideeën laat het ons weten en dan komen we daar vast wel uit.