Team

De Pony's

Dit is Claus. Hij is geboren op 5 juli 2009. Claus word gereden voor de wagen samen met Criss of Damiro. Tijdens de stokpaardjes dagen, kinderfeestjes of individuele coaching zul je hem vaak tegen gaan komen.  Hij vind het heerlijk om geknuffeld te worden. En niks is hem te gek. 

Dit is Criss Cross. Roepnaam Criss. Hij is geboren op 18 mei 2009. Criss wordt ook gereden voor de wagen alleen of samen met Claus of Damiro. Criss houdt van aandacht. Je zult hem daarom tijdens het stokpaardjes programma, kinderfeestjes of individuele sessies tegen komen samen met zijn beste vriend Claus

Dit is Damiro. Hij is geboren op 27 mei 2010. Hij wordt gereden voor de wagen samen met Claus voornamelijk en af en toe langs Criss. Damiro kun je tegen gaan komen in individuele sessies. 

Dit is Jackson. Bijnaam Jack. Hij is geboren op 1 mei 2015. Jackson is een kat uit de boom kijker. Hij zal voornamelijk ingezet worden in individuele sessies. 

Dit is Isabel. bijnaam Bella. Ze is geboren op 8 juni 2015. Isabel is de moeder van Nicky, Pim en Renske. Pim hebben we helaas vorig jaar na 4 weken in moeten laten slapen vanwege een aangeboren afwijking aan zijn slokdarm. 

Isabel kun je tegen komen bij individuele sessies

Dit is Nicky. Zij is geboren op 17 juni 2019. Ze is de 1ste dochter van Isabel. Ze is heel aanhankelijk en knuffelig. 

 

Je zult haar nu nog vooral in individuele sessies tegen komen omdat ze nog vrij jong is. 

Dit is Renske. Geboren op 6 juni 2022. Ze is het 3de kindje van Isabel. 

Renske is nu erg ondernemend en vind aandacht en knuffels erg leuk.

 

De ezels

Dit zijn Macho en Noah. Onze twee knuffel ezels. Ze houden erg van aandacht en knuffelen. 

Noah en Macho worden voornamelijk gebruikt bij kinderen die snel overprikkeld zijn, adhd en andere kinderen die heerlijk tot rust willen komen. 

Je kunt ze ook huren om onder begeleiding een ezelwandeling te gaan maken.